Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Surrealistiska Girlanger


Den radiostyrda toalettstolen

Herr Amigo har en toalettstol

Radiostyrd mulltoa med 4 hjul

Han brukar ta sig en tur medans

Han sitter och uträttar

Sina behov skitigt nöjd

Han kopplar loss wc stolen från

Avloppssystemet vid en tur

Han kör ut på gatan på wc stolen

Förbi sina grannars bostäder

Medans han sitter på wc stolen

Med byxorna nerdragna i fot höjd

Han skiter i att grannungarna tittar

På hans färd genom stan

Några fotograferar honom

Med sina mobiltelefoner

Och publicerar fotona på Instagram

Väl hemma efter en åktur

Kopplar han in wc stolen igen

Till avloppssystemet på toaletten

En dag när han sitter på toalettstolen i sitt hem

kommer ur avloppet i wc en gummi hand upp

Och griper underifrån tag i hans testiklar

Det är en av grannarna som tagit sig

In i hans bostad och lagt den i toalettstolen

Utan att han märkt eller sett den

Grannen kommer sedan och hälsar på

Och avslöjar sitt praktiska skämt

Herr Amigo ringer trygghetsjouren och klagar

På ett kränkande närmande av en granne

Operatören i jouren säger till Herr Amigo;

”Detta kan man inte ta på allvar”

Herr Amigo som sett på en video på Youtube

Säger likadan mening han hört från den;

”Prova aldrig denna skit där hemma”

 

Taleptox Skrev

Den 20201102

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-02 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP