Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den pedantiska kontrollmänniskans förbannelse

NEJ VAD GÖR DU, BOKEN SOM DU LADE TILLBAKA PÅ BORDET LIGGER 3 MILLIMETER FEL, DET ÄR RENA RAMA KATASTROFEN!!!!!!!

Har du bäddat sängen? Har du skurat kattlådan? Har du satt alla böcker i alfabetisk ordning? Har du kammat alla mattfransar? Du dammar väl överallt varje dag? Du måste förneka att det finns några problem, det finns inga problem, och vi i vår fina familj har aldrig gjort några fel. Tänk positivt och optimistiskt!! Nä nu så ska jag ta mig fan minsann dammsuga alla mina krukväxter i en briljant känsla av förträfflighet och skötsam samt ordentlig samhällsduglighet. För usch för all smuts och ohyra som sänker moralen och etiken!!

 

 

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-02 15:22



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag städar bara för min egen skull. För att jag vill ha det snyggt omkring mig. Vad folk tycker ger jag f-n i.
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP