Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara fri

Vad det du vill

vad vill du jag skall säga 

 

vara fri

vara fri

 

hur lever du

hur är din dag

 

vara fri

vara fri

 

vem är du nu

vem följer du

 

vara fri

vara fri




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP