Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Surrealistiska Girlanger


Regn från Himlen

Det föll regn ifrån himlen i mängder

Över skog, mark och ängder

Dofter från blommande Syrén

Som växer frodigt på varje gren

Vi vandrar i svensk mark och skog

Av denna natur kan jag aldrig få nog

Bakom björkar växer gräset grönt

Ute är det så innerligt skönt

Till vardags livet växer som mossa

I naturens vackra skönhet jag vill frossa

Regnet från himlen så småningom sluta

Och solen tittar fram så vi kan av den njuta

Vackra toner pryder denna dikt väl

Avslutar med att jag några minuter av tiden stjäl

 

Taleptox Skrev

Den 20210102

<+>

Melodi - ’Regn från himlen Instrumental’ av Taleptox




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2021-11-03 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP