Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt visan visa vägen…


När en gnagande känsla
tycks säga:” Se mig, hör mig,
jag är här”

Men sen inte talar om
vem eller vad den är

Och vad det är den vill
som inte tycks hitta ut

Kanske är det visan
man inte längre tror
att man minns

Som bara vill tala om
att den fortfarande finns

Om man bara stillar sig
ett tag
Och låter den vila till en
annan dag

Så visar nog den visan dig
sedan

Vilken väg som den och du
ska ta




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-03 08:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Onekligen en intressant infallsvinkel.
2021-11-03

  Solstrale VIP
Ja det var gott beskrivet så som det är när man tror man glömt visan, melodin och texten... Upplevelsen är att känna igen senast igår!
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP