Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringar på vattnet

Jag öppnade en dörr
den ledde till ingenstans
men gav mig ändå insikt
att även ingenstans är någonstans

Som när stora blöta flingor
faller till marken och smälter
till vatten som porlar
till bäck som blev å
som blev sjö
att spegla sitt öde i

Farväl mitt ingenstans
ta en titt på verkligheten
den sprider sig som
ringar på vattnet
ruskar om ditt huvud




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-11-03 13:09



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Adekvata glasögon för att se livet.
2021-11-05

  Gawain VIP
Varje snöflinga är lika unik, varje droppe regn är en droppe som gjort loopen igen sen miljoner år. Ibland undrar jag hur mycket vattnet som töar och rinner bort har genomgått, bokstavligen.

Som ett stänk från ovan, väter håret som skakar en droppe som skapar ringar på vattnet, det alltid varit en del av.
2021-11-03

  Blomma-Stjärna VIP
tycker om - !
ja, det finns ett ingenstans någonstans
2021-11-03

  AKT VIP
Gillas!
2021-11-03

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som en inre resa, ett avslut och en början.
2021-11-03

    Lena Staaf VIP
Det finns alltid ett ingenstans som kan vara en möjlighet eller en strävan eller kanske helt enkelt fantasin. Men bra att ha koll på verkligheten, förstås
2021-11-03

    Sefarge VIP
Man måste ibland befinna sig
i ingenstans okända avkrok.
För att ta reda på vart man
vill och kan färdas,utan
att ödet hela tiden ska
Tränga sig på och
bestämma det
allra mesta
I ens egna
Liv ?
;)
2021-11-03

  Solstrale VIP
Signifikant bra!
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP