Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I varje minne

Varje minne av någon vi saknar 

Bär en bit av deras närvaro  

Varje gång vi tänker på någon vi misst 

Fyller de våra hjärtan med värme 

 Varje gång någon vi saknar kommer på tal

Finns den personen med i rummet

 

Våga minnas alla vackra stunder

Även om det ibland gör ont i hjärtat 

Våga tänk på dem du saknar i livet

När de känns oändligt långt borta 

Våga berätta om dem som saknas dig

För då står de brevid dig och ler

 

För så länge vi minns någon

Finns de kvar i våra hjärtan 

Och fyller oss med känslor 

 

För varje gång vi tänker på dem

Vi inte längre kan se eller krama

Står de där och ger oss den kramen 

 

För varje gång vi delar tankar och minnen 

Blir dem vi saknar levande igen

I allt det vi hann uppleva tillsammans 

 

Så varje minne, tanke och berättelse

Vi delar med andra om dem vi saknar 

Är ett sätt att få dem att leva kvar 

 

Ty alla vemodsvackra känslor 

Som förlusten av någon nära

Alltid för med sig till den som blir kvar 

Är ett sätt för hjärtat att visa

De finns kvar vid vår sida så länge 

Vi vågar att känna och minnas 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-05 06:53



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vackert och trösterikt.
2021-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2021-11-05

  Solstrale VIP
En fin tankeväckande pärla!
2021-11-05

  ULJO
Minnen av våra bortfarna själar finns i våra minnenas arkiv.
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP