Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag undrar vilket procent av denna sorts anmälningar lags ner – jag mena anmälningar av vanliga invånare på yrkeskriminella – 99% eller 100%?


Ensamstående rysk mamma från Stockholm slumområde 80

https://www.msn.com/sv-se/nyheter/other/hon-pekar-ut-sverige-som-farligaste-landet-i-europa/vi-AAQ3j7s?ocid=msedgdhp&pc=U531&fbclid=IwAR0_vyZycObLPvHF39l_JwmtLHBILvx5CfnSuin6YHccz-NALaQ330rBm9o

Hon pekar ut Sverige som farligaste landet i Europa
*****
Det är inte konstigt att kriminalitetet blomstrar i landet om staten inte försvarar sina invånare.
Undantag är själva yrkeskriminella sa länge de ta sig på vanliga invånarna.
Jag undrar vilket procent av denna sorts anmälningar lags ner – jag mena anmälningar av vanliga invånare på yrkeskriminella – 99% eller 100%?
Bara om icke kriminell offer som driven till vansinne ta sig på sin yrkekriminell förövare - tar lagen i sina händer sa länge lagen inte fungerar då är det 100% garanterar att offer kommer vara dömd.
Annars finns lösning - att förvandas den till rätthaverist (svensk uttryck) – skriva evigt till olika fusk myndigheter som på låtsas (för statistiken skuld) ta 1% av anmälningar för att visa offentligt att de har sin funktion i statens tjänst – som i själva värken - - det är funktion att sysselsätta offer till det tröttnar .
Alla dessa – JO, DO, utvecklingscentrum – Åklagarna som fattar beslut att lägga ner ärende finns aldrig på plats eller svarar inte, sängångare som sitter i växel och driver sökande offer till vansinne, omöjliga öppettider för folk som jobbar.
Sedan vad?
Väderlösa samtal med samtal terapeut .
Lugnande medicin
Olika sorts missbruk för att fly värkligheten – för offer och deras familjemedlemmar.
Om de inte tappade alla känslor.
Hur kan man ha tillräckligt med immunförsvar i detta läge?
Det säjer jag från min egen erfarenhet i sonens fall

AM-49542–21
AMR-8084-21
AM-143925-21





Prosa av izabella wallin VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-04 01:25



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Sverige, nästan en miljon, under pandemi lämnade landet som började sin verksamhet med säte i tredjelandet och arrangerades av Socialdemokraterna och välkomnas av SD, växer. lämna landet.
Kommer Sverige att kvalificera sig på EU:s agenda med profil som ett land av pensionärer, ett land av rebeller eller gangsters 2022?
2021-11-05

  Koloristen
Åt helvete med alla svin som ger sig på barn!
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP