Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset i tunneln

Det. enkla är
det svåra

Är något
man hör ibland

Och fast det
nog är sant

Så är det väl ändå
värt mer än ett
försök

Att ta en sak i taget
och det viktigaste
först

Att leva och låta leva
är vad den tanken ger

När du tar det lugnt

och sedan som. belöning
i tunneln ljuset ser











Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-04 03:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Glöm inte Kafkas varning: "Ljuset i tunneln kan vara ett tåg."
2021-11-04

  Kungskobran VIP
Fint om att ta det lugnt och skjuta upp en del till morgondagen
2021-11-04

  Solstrale VIP
mycket fint!
2021-11-04

  ULJO
Sunt resonemang
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP