Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtfärdig

Känslan av att gråtfärdighet kommer krypande

I samband med sänggåendet

Trots att inga tårar kommer

För den sitter som en klump i halsen

Gör andningen stötvis

Och kroppen klarar inte att slappna av

Av alla dessa ogråtna tårar

Som ligger precis bakom gränsen

För att komma ut och falla




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-09 06:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tårar kan vara som regn över en öken! Bra att ta upp sådana känslor du här luftat som kan vara till stöd och insikt för andra! Tack!
2021-11-09

  ULJO
Det är viktigt att kunna gråta. Att tillåta sig det.
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP