Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråblått

Molnen skymmer sikten

Och vi kan inte se det blå

Ty gråa dagar andas mörker

Och vemodet drar in likt dimman

I själens minsta vrå

 

Då kan vi bara tända ljus

Fylla dagen med varma skratt

Dela våra tankar med en nära vän

Ty då börjar solen åter lysa

Och vårt hjärta hittar åter glädjen

Lyser i ögon som får vara vårat blå




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-08 07:04



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint skildrat. Hoppfullt om ljusglimtar i mörkrets tid
2021-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om hur vi kan hitta ljuset som skingrar mörkret.
2021-11-08

  ULJO
Vi måste gå igenom det gråtrista för att kunna uppskatta och njuta det goda.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP