Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadskulturens depression kaos psykos självmord

Om vi tiger om traumat 

och förtränger sanningen 

så har katastrofen aldrig 

inträffat, och vi måste gå 

vidare med våra liv. 

Oj blev pojken psykotisk, 

det har inte med vårt agerande 

att göra, det måste vara något 

ärftligt för vi älskar verkligen 

grabben. Man ska inte fastna 

i gammal skit, det är ens 

medmänskliga plikt att vara 

glad, optimistisk och positiv. 

Va har vår pojke tagit livet av

sig? Det kommer som en 

extrem chock och sorg, men 

vi har absolut inte gjort något 

fel. Alltså kom inte och skyll 

på oss, vi älskade ju grabben. 

Just det, ni gjorde ett jävla dugg. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-04 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP