Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fånga konfetti

fråga huden med din kyss

svaret skälver


fråga kroppen med dina händer

svaret skriker


fråga henne med din tunga

leta tills du hittar svaret




Fri vers (Fri form) av Essisen
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-11-04 22:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kort,kort men ack så hettande lyrik.
Den som söker skall finna?


2021-11-14

  SatansSon VIP
Kort och gott Bra
2021-11-07

  AiA Maria den fria

Fri energi:)

Tack!
2021-11-04

  Koloristen
Äger.
2021-11-04

  agh.nilsson
Intensivt sensuell, utforskande och mänsklig.
Jag undrar vad svaret är...
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Essisen
Essisen