Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bagaget

Morgondagen blir till igår 

Och vi lever vidare 

Med nya minnen i bagaget 

Ibland fulla av skratt och glädje 

Ibland tyngda av saknad och sorg 

 

Dagarna kommer och går 

Blir till det vi kallar våra liv

Och det bästa vi kan göra 

Är att blunda hårt

Älska djupt

Följa våra hjärtan

Och vara modiga 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-12 06:55



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant
2021-11-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att göra det bästa man kan av dagarna som är.
2021-11-12

  Solstrale VIP
Ja en dikt med sikt på det av vikt! Tack!
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP