Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur I Absurditetens Tecken


En episk blues

Tonerna klingar lustfyllt

Ur den femtonala skalan

Hur skriver man om musik

Så att den hörs ordentligt?

I en episk blues når han fram

Till våra själar genom toner

Av lycka blandat med sorg

Denna stämma kan inte misstas

Vi hyllar en episk blues

Utan kategoriskt undantag

Så länge vi lever kan en blues

Blåsa liv i oss och våra hjärtan

Får nytt liv av dessa gamla fraser

I sinnenas rike kan vi se en like

Lika främmande som en episk blues

Kan framkalla vår sorg över slutet

Som ofrånkomligen kommer att ske

 

Taleptox Skrev

Den 20201010

<+>

Melodi - 'Improvisation_bluesish_I' av Taleptox




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-11-05 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP