Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gäller nog lite för var och en av oss . Men också inom företagandet och världspolitiken som har ännu större möjlighet att agera stort i miljöfrågor med mera. Eget foto


Värdegrunden

Gå inte på grund
och slå i botten

Det är bättre
du ändrar
ditt tankesätt

Och slutar
ta dig rätten
att var för mer

Än allt du
omkring dig ser

Så om du vill
bli mer ödmjuk
och sund

Skaffa dig en annan
värdegrund




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-05 09:33



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint att tänka efter hur man bör leva.
2021-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Den bästa är 1 Korintierbrevet 3:11.
2021-11-05

  Öknens Ros VIP
Viktigt och värt att begrunda.
2021-11-05

  ULJO
Fint sagt
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP