Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att världen är faktiskt större än ditt ego

Jag ville berätta för dig att världen är mycket större än ditt ego. Att det finns viktigare saker för mig att upptäcka än ditt inre. Att en avbokning från dig inte rasar samman min värld och att jag inte är den samma som förr,  jag ville berätta för dig att du ser ganska sliten ut, att en sådan kvinna som jag inte sitter och väntar på en man som du. Att jag är inte en Lionel Richie song, nej jag är faktiskt inte stuck on you.

Jag ville berätta för dig att den enda anledningen till varför jag fortfarande svarar på tilltal är för jag någonstans vill ha ett annat minne av dig.  Gärna en där du är en ödmjukare person, för det smärtar mig något enormt, att behöva ha minnet av dig som en kallhjärtad, patetiskt, liten feg individ.   




Fri vers av Sandra De Freitas VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-11-05 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten är synnerligen välskriven och förmodligen riktad till någon (nästan hela världen!).

För tänk om "ödmjukheten" blev en pandemi. Då hoppas jag att inget motmedel, ingen vaccination uppfanns.

Plötsligt så skulle vi leva i en bättre värld! WOW!!
2022-10-25

    Sefarge VIP
Skrivet kan tänka,även till
Oss alla "Lasse.Lasse
liten" och envar?
;)
2022-02-13

  Den filosofiske poeten VIP
Det är prosa.
Ett brev, en uppsatt lapp i tvättstugan...
2021-11-06

  Koloristen
Så effing bra!
2021-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas VIP