Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Nattens stränder

Alla dagens toner
smälter samman
och flimrar flyktigt
förbi

När natten
intar scenen

Och förvandlar
allt till någonting
helt annat

Ett andningshål
undan världen

Där egna tankar
får syre att andas
och växa sig in i
någonting rymligare
och mer drömlikt

Med plats för havets
dyningar in över
stränder i månljus










Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-06 01:06



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Ljuvligt
Sinnligt
Vackert flöde
med fantastiskt foto därtill

Tack!
2021-11-06

  Kungskobran VIP
När blicken glider över nattens hav
och stjärnor speglar sig däri
grips jag av andakt

Fint diktat av dig.

2021-11-06

    Lena Staaf VIP
Så fint och rogivande om hur nattens drömmar bearbetar dagens händelser
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP