Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel dags meditation…


Verkar kanske
konstigt

En solig dag
som den här

Att bara låta
den gå

För att sedan
se solen gå ner

Och bara sitta kvar
och se på




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-06 15:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
See the sun going down
And the eyes in his head
See the world spinning round…
Beatles

Fint fångat av dig
2021-11-06

  AiA Maria den fria

Naturligt
Kraftfullt
Livsbejakande

”Sitt kvar”:)


Tack!
2021-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Någon gång skulle jag vilja göra det.
Utan meditation dock.
Men jag får som ingen ro.
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP