Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tänkande hjärtat

Det tänkande hjärtat

tänker inte snabbt, 

men det tänker rätt 

och sant, med en 

blixtrande klarsyn. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-06 19:41



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

<3<3<3
2021-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP