Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLA AV LJUS

KONTRAST BEHOV.

Det diminutiva suffixet,
hos ordet människobarn.

universums ginnungagap
flödar med liv
förringar sambandets
behov av sand
emellan stortårs sprund
springan öppnas

Ett oändligt slukhål,
omfamnat med minnen.

CODA
För dig, skall alltid framtidsväg,
förbli fylld av sandiga gropar!

Du, lever endast,
för det döda.

Bosse 6 november 2021.






Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-06 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten