Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

Viskar fram orden av saknad i natten

Som om rädslan av att nämna dem högt

Skulle få känslorna att bli annorlunda 

 Tystnaden avbryts av ett tutande tåg

Följt av ännu ett igångsatt billarm 

Vart tankarna och känslorna 

Än befann sig en sekund innan 

Så är de nu försatt i vaksamhetsläge

Och pulsen har gått upp av adrenalin

Ty att gå från halvslummerfilosofi

Till att höra varningsljud avlösa varandra

Sätter lite perspektiv på livets tillvaro 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-10 07:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Synnerligen framkallar din text egna tangerande insikter! Bra!
2021-11-11

  Susen VIP
Ständigt vara på sin vakt på varningsljud runt om
2021-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om de viskande orden som dränks i nattens höga ljud.
2021-11-10

  helenita VIP
Den berör! Gillar.
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP