Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gycklare..


Din dårskap
och min
i förening

Gycklare
i tidens gång

Över slätterna
och haven

Vid brofästet
av alltings
övergång

Vi samlar
oss i styrka

Och andas ut
en stund

Sedan drar
vi åter
resande kring

Mellan nu och
då och ingenting

Din dårskap
och min




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-07 08:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bättre en Gycklare i hallen
Än en Hycklare i skallen?
;)
2021-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Det där skulle mycket väl kunna stämma in på en avliden kamrat som jag tillbringade mycket tid och vansinne tillsammans med.
2021-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP