Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Allhelgona anmaning till kvarvarande medlemmar. .. av Sefarage


Jante & Poeten

När poeten ställer krav
går båten i kvav
sitt still och håll käft
bli vid din läst
Under Jantes ok
får ingen vara klok
dum skall man va
för att vara bra
Nu lägger jag mig ner för att dö
adjöss farväl adjö




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-08 08:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tänker på mina texter.

Rosor har jag fått
men även tistlar är givet
ser på skrivandets bukett
och tänker på livet.

2021-11-08

  ULJO
Hoppas inte du tar adjö i bokstavlig mening.
Kul text.
2021-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP