Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Centralkommitten för ömhet mot dumhet

Ömhetsminister Lena Glad sade i en kommuniké på måndagen att alla ensamma, oälskade och bortglömda stackars själar i riket ska få fem stycken härliga medmänniskor utsedda till att tillfredsställa sådana behov så som alla individer bara måste få tillgodosedda så att det det inte skall börja växa svartmögel i psyket och existensens prunkande blomlådor som skriker efter ömhet och bekräftelse. Vi kan inte ha, menar Glad, ett ensamhälle i vilket en massa fullkomligt underbara medborgare sitter och fryser om jaget som har förtjänat ömhet och en mysig bekräftelse. Statsminister Olle Nöjd låter hälsa att hans envisa hemmorijder fullständigt håller på att ta livet av honom, men att helt och fullt är inne på minister Glads linje och att hans regering måste försöka rycka upp sig ur sin patetiska självgodhers löjliga skogspromenader med de imaginära hundarna och att det inte går att plocka blåbär i en skog som helt enkelt inte existerar, och speciellt inte i november. Jag fick en sådan energi och inspiration jublade Sven Duva, 95 år, av all denna ömhets triumferande vågor av lust och glädje, så hjärtinnerligast tack minister Glad och centralkommiten för ömhet mot dumhet!!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-11-08 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP