Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur bär man sig åt för att bli en 100% sann människa?

Hur vet man om man talar sanning eller om man ljuger? Hur pass hjärntvättade är människor överlag. Hur sann är min självbild och uppfattningar om nog själv? Skulle jag vinna på att leva mycket mer som en munk i direkt kontakt med Gud som känner mig utan och innan. Tystnad och vistelse i naturen och goda sanna innerliga samtal rörande det som är värt någonting, kärlek och sanning, svenska hockeyligan samt det senaste i Palmeutredningen. Käftar i det före detta folkhemmet som konstant i en rondell som inte leder någonstans. Tysnaden som får själen att öppna sig och blomma. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-08 22:42



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kloka tankar. Ibland är det välgörande att få dra sig undan. Men det ger också glädje och stimulans att träffa goda människor, det finns sådana.
2021-11-09

    Ohemulen VIP
Att bli människa får man jobba på hela livet.
2021-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP