Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allra mest förvirrade människans absoluta tvärsäkerhet

Det är ganska lätt att läsa av dessa personer,

bara man är någorlunda vaken och på själv.

De håller upp en fasad som de är bergsäkra 

på ska övertyga omgivningen. 

Deras kroppspråk, de fladdrande blickarna, 

den tillkämpade tyngden i orden, man kan 

rent av tro att de lider av psykisk ohälsa av 

något slag, deras falskhet är monumental,

vilket det är åtskilliga som inte märker för 

de är lika uppsnurrade själva. 

De bergsäkra och förvirrade människorna 

går på som robotar med ett EGO på 100 %.

Tage Danielsson sade att: den som aldrig 

tvivlar är inte riktigt klok. Jag har börjat att 

undvika folk för att inte riskera att dras 

med i vansinnet. Jag litar inte ens på mig 

själv längre, utan endast på Gud och 

mina två katter Ruben och Winston. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-09 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP