Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Femradiga Tankar


Rykten – Tanka

Rykten sprids snabbt

Ur ungdomens villfarelser

Till äldres förtret

 

Viktigt med kritiskt tänkande

Sanning ifrågasatt av dömande

 

20210313

Taleptox Skrev

<+>




Bunden vers (Tanka) av Taleptox VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-11-09 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP