Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du sommaren?

Minns du sommaren, min vän?
Den när dagarna var fria,
och själarna var lätta,
som fladdrande klänningar i vinden.
Minns du hur vi cyklade till havet?
Att vi brände salta axlar.
Minns du när vi somnade i solvarm sand?
När verkligheten fanns i periferin.
Minns du den ljumma kvällen?
När himlen var färgad lila och skär,
när solen gick ner över glimmande hav.
Minns du när vi ömsade barndomens skinn?
När skolan var slut och livet oändligt.
Minns du oss den sommaren, min ungdomens vän?




Fri vers av 1000tankar
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-09 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1000tankar