Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De självgoda livrädda amatörerna

De självgoda livrädda amatörerna 

som bestämt hävdar att de är proffs. 

Det blir tramsigt i längden och jag 

trycker i mig en kanelbulle till i

väntan på att något intressant 

ska inträffa mitt i all konventionell 

snurrighet. Långtradarna och 

glassbilen tävlar om min uppmärksamhet 

och jag inser att jag är proffs på att 

vara mig själv i en värld av halvmessyrer 

som inte kan och sitta ensamma med 

sig själva i ett tyst rum livrädda för 

att sanningen ska rycka undan golvet 

och att allt ska urarta i ett obeskrivligt kaos. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-11-09 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP