Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I frostens spår

Frostrosor i mitt fönster

Iskristaller på dörrhandtagets utsida

Kylan strösslar sin vackerhet

Gnistrar i spåret av eftermiddagssolen

Det våta håret stelnar i kylan

I hallen faller ett eget snöfall

Blöt asfalt glänser av förädiska kristaller

Vackert men farligt väder det är

När vintern gör sitt intåg ena dagen

Medan tövädret härjar nästa

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-15 06:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade vinterbilder om
frostrosor och iskristaller
och att vara försiktig när man går
så att man inte faller.
2021-11-15

  ULJO
En helt vanlig svensk vinter i söder
2021-11-15

  Solstrale VIP
De tvära kasten mellan värm och kyla blir förutsättningen för just dessa frostrosors skönhet! Dina ord faller vackert likt snökristaller!
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP