Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


**************NYX**************

 

 

Natten dansar svart

i kyla och regn

utan mål

 

Inget då

Inget sen

 

I dansen

tills ingenting

är allt som finns kvar

 

ett slut

en början

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-11-10 00:00



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Suggestiv och knapp, med mycket passande foto till.
2021-11-11

  Koloristen
SPACE-DANCE!
2021-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text vars innehåll förstärks av bilden.
2021-11-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jordens dunkel
bryter in gör sin
natt till Din som min
finns bara sömn sen
att ta in...

2021-11-10

  ULJO
Förförisk dans i natten
2021-11-10

  Sparvögat VIP
Nattligt stråk…
Spännande foto!
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria