Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot en tryggare hamn..


Ensamhetens våg
ska bära dig

När din båt
från sin förtöjning
slitit sig

Och gungar
långt därute
på ensamhetens hav

Där den enda
människan du ser
är dig själv

På havet
så skrämmande
vitt och brett

Och du önskar att
någon annan dig sett

När du åter plötsligt

Som om någon
dina tankar hört

Tycker dig ana land

Och förs mot en tryggare
hamn




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-10 09:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Sjömannens visdomsord. Land är endast något att förtöja vid.

2021-11-11

  ULJO
Fina ord du bjuder här
2021-11-10

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som passar i många olika sammanhang.
Min första tanke var att den handlar om sorgarbete.
2021-11-10

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=kG-Sscz3KYQ

2021-11-10

  Solstrale VIP
Hoppingivande rader!
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP