Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pistill

En falukorvsformad pistill
snett under magen syns till
Den skvittrar och skvätter en del
men med det är väl inget nåt fel
Det är nog därför  att den finns till




Bunden vers av Mats VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-11-10 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP