Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hårt sårad kärlek

En hårt sårad kärlek. 

Godtycke och svek. 

Jag står vid ett stup. 

Avgrunden är djup. 

I dina ögon inget ljus. 

Drömmar blev till grus. 

Vad ska jag göra nu?

Min själ har gått itu. 

Jag kan aldrig känna tillit. 

Din likgiltighet känns som skit.

Tabletter och lådvin. 

Underbar min spleen. 

Jag är gammal och ful. 

Snart en förskräcklig jul. 

En hårt sårad kärlek. 

Godtycke och svek. 

 

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-11-10 17:37



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ajajaj...
2021-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP