Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den utstuderade kärlekens motstånd och uppror

Det är du som bestämmer vem du

vill vara och hur din framtid ska bli. 

Det är upp till dig om du ska leva 

ditt liv fullt ut och inte ligga på din 

dödsbädd och ångra att du aldrig 

försökte och inse att ditt liv blev 

högst medelmåttigt medan ångesten 

bultar i din kropp och bitterheten. 

Det är ditt liv och all potential och 

kraft finns inom dig när din omvärld 

hyllar ytan, tomheten och dumheten. 

Det är rätt att gå sin egen väg och att

göra uppror. Låt inte de jävlarna ta

dig. Om du visste vad underbar du är

med din utstuderade kärleks uppror. 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-11 01:22



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Leve kärleken!

Tack!

<3
2021-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP