Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Femradiga Tankar


Längtan efter perfektion – Tanka

Det perfekta hägrade

Logos perforerar relationer

Hon längtade intensivt

 

Upptäckte nya verklighetssammanhang

Brustna illusioner blev smärtsam cynism

 

20210315

Taleptox Skrev

<+>




Bunden vers (Tanka) av Taleptox VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-11-11 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP