Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svenska modellen: livet är toppen!

Förneka till varje pris varje obehaglig sanning då skulden och skammen vore outhärdlig, vore rena rama döden och föruttnelsen. Ljug så att du blir övertygad om att du talar sanning. Förneka att du förnekar sanningen. Förträng på ett smidigt och hälsosamt sätt allt sånt som skapar smärta och rädsla, ty att förtränga det outhärdliga är att vara en vuxen, normal och mogen människa. Kom för i helvete inte och säg atr jag inte kan skilja på lögn och sanning! Jag är en högst ansedd, aktad och omtyckt person! Död och förruttnelse. Död och förruttnelse. Åh vad bra vi alla mår. Livet är toppen! Livet är toppen! Livet är toppen!

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-11-11 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP