Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom in, stig på, välkommen!


Håller andan
samlar tankar

Tänker

Kom in
stig på

Välkommen!

Ser den lite
frusna morgonen
stå och stampa
därutanför

Öppnar dörren
hämtar tidningen
i brevlådan

Och en nypa frisk luft

Går in och sätter på
kaffekannan




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-11-12 07:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Nyfikenhet och förväntan inför den nya dagen.
2021-11-12

    Askanden
fin metafor
väl hållen
2021-11-12

  Kungskobran VIP
Morning glory
2021-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att välkomna den nya dagen.
2021-11-12

  Solstrale VIP
Härlig ögonblicksbild! Blir glad!
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP