Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det blir nog bra

Sanningen är alldeles för jobbig. 

Sanningen slår undan marken under våra fötter. 

Sanningen är odrägligt outhärdlig. 

Det är bäst att vi fortsätter förtränga. 

Det är smidigast så och lugnast för alla parter. 

Sanning vi behöver dig inte, du gör så jävla ont. 

Att förtränga är fullt normalt så det blir nog bra. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-11-12 16:48



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Förträngning är ett sätt att skydda sig.
2021-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP