Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt 2


En Jämlik Feminist

Du är värd något!
Värd, värdig, världslig
eller?
Jag gillar inte
hur du går, står, tänker
hur ditt väsen slukar
min kontroll
Så det är ditt fel
hur dina kurvor slingrar
så mystisk, inte som jag
Värd, värdig, världslig
demokratin förkroppsligad
normernas konung
Utan krona
För det är ditt fel
en vit tår i ett vitt rum
sörjandes patriarkatet
som ett spöke
gåendes genom världens väggar

JAG MED!!
JAG ÄR VÄRD NÅGOT!
VÄRD, VÄRDIG, VÄRLDSLIG

Är jag feminist nu?
"The future is feminine"
Jävla PK-fittor, Feminazis
Jag är ingen Nazi!
Jag är värd något
värd, värdig, världslig
Eller?




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2021-11-12 18:33



Bookmark and Share


    Björka
Alla människor, med gott hjärta, är värda något. Oaktat kön. Däremot är jag jäävligt långt borta från dessa människor som vanligtvis kallar sig feminister…
2021-12-30

  Anya VIP
Här var det ord och inga visor. Snygg rytm. Gillar innehållet.
2021-11-16

  himlens hemlighet VIP
WOW TUNGT! Som en smäll i rakt i plytet. Värdigt minsann!
2021-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP