Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännpunkt

Nattens sista timmar
samlar dina tankar
klär av dem nakna
i det kalla ljuset
lockas alla minnen
fram till gamla danser
du kallas till seanser
långdistansromanser
men det var länge sen
som Fakebook och Instaskam
gav dig några kickar
och just här, just nu
där alla dina
ensamheter
samlas i en punkt
letar du
din sista chans




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-11-13 09:51



Bookmark and Share


  Kitty Jogenby
Gillar starkt!

"och just här, just nu
där alla dina
ensamheter
samlas i en punkt
letar du
din sista chans"
2021-11-19

  Maria Marängsviss VIP
brännande insikter, starkt!



2021-11-17

  Solweig Jansson VIP
Tycker du skildrar fint ensamheten vid skärmen - det moderna kommunikationssamhället . . .
Fint flyt !
2021-11-16

  Kungskobran VIP
Fakebook, instaskam , underbart
2021-11-14

  AiA Maria den fria

Spännande text
som vidgar perspektiven

Tack!
2021-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP