Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välj kärleken för Guds skull

Välj att vakna ni ljummenhjärtade, 

välj att vakna ni slapptänkta och 

vilsegångna, välj den brinnande 

kärleken som bor i era bortglömda 

själar, för er egen skull, för era barns 

skull och för Guds skull, Han som 

känner och älskar er gränslöst. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-15 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP