Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörnstenar


Stenarna

strategiskt
utplacerade

En i varje
hörn

Noga
utvalda

Eller
ditkomna
på måfå

Våra val
våra minnen

Födelsedagen

Barndomen

Ungdomen

Vuxenblivandet

och allt där
emellan

Som gett plats åt

Eller begränsat oss











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-15 07:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den som är historielös
Kasta första stenen?

2021-11-15

  Kungskobran VIP
Som i ”The square” av Ruben Östlund
2021-11-15

  Solstrale VIP
Ödmjukt och rikt speglat!
2021-11-15

  lodjuret/seglare VIP
Den sten som inte kan ses är ens egen möjligt resta gravsten. Jo, men en hel del människor hamnar nog någon annanstans, än på körgården. En text får ens egna tankar att irra.
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP