Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne.

Allt du sagt till mig ekar.
Fastän det är veckor sen vi pratade och månader sen jag såg dig sist
känns allt som igår.
Utan dig blir allt meningslöst.
Jag önskar du förstod.
Men du håller någon annas hand nu.
Jag är blott ett minne, något du förträngt.
själv sitter jag och hoppas att jag kunde leva så som det som var igår,
föralltid.




Fri vers av Heartbeats
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-07-29 20:27



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
exakt så som jag känner nu, man känner igen sig!
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Heartbeats