Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan få mig när du vill

Destruktivt
Ger jag allt av mig
Till den som vill ha

Jag är öppen, trevlig, glad o får människor att känna sig speciella
De dras till mig
O jag dras till uppmärksamheten jag får av dem

Älska mig skriker hjärtat inne i bröstet
Tillfredsställ mitt hjärta o min själ
Älska mig för den jag är
Se mig för den jag är
Lyssna på mig, visa att du hör mig
Bara se mig
Se mina behov
Älska mig älska mig älska mig

Själen min törstar efter kärlek
Min egen kärleksbägare håller på att ta slut
Eller gör den det?
Min kärlek till mig räcker inte till
Eller gör den det?
Bra kvinna reder sig själv?




Fri vers av jagalskardig08
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-07-29 20:38



Bookmark and Share


    Erika H
bra människa reder sig inte själv
bara lögn att ensam är stark
men tappa inte bort dig i ditt törstande efter kärlek
kram
cissi
2006-07-29
  > Nästa text
< Föregående

jagalskardig08