Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu så är det bara 4 månader kvar till VÅREN!

Fåglalåt, nakna fötter i gräset, 

den värmande solens strålar 

som får buskar och bin att 

jubla. Våren är den ljuvliga 

tid då själen föds på nytt och 

hjärtan som vaknar och blommar 

ut i en himlastormande glädje 

över att finnas till i samklang 

med naturen. Våren är snart här!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-11-15 17:56



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Tack för den fina påminnelsen. November är mörk...
2021-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP