Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Bjuder in..

Bjuder in
skogens själ

Efter
nattmarans
ovälkomna

Morgonen
ska börja

Med allt annat
än oro

Mjukt som
mossan över
stenen

Välkomnar
den inre bilden

Klappar den
mossiga stenen
över ryggen

Sätter mig intill




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-16 07:08



Bookmark and Share


  Maud Louise
Vilken stilla ro att sitta intill den mossiga stenen o klappa den över ryggen, vackert o fridfullt.....
2021-11-16

    Lena Staaf VIP
Skogens läkande kraft! Mjukt och vänligt skrivet.
2021-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Så du säger inte "God natt, bara", som Pugh sjöng?
2021-11-16

  Kungskobran VIP
Fin bild och dikt om dessa underbara mossiga stenar i John Bauer skogen
2021-11-16

  ULJO
Fantastiskt fångat
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP