Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandes mättnad, utan mat

Många vill älska
Men kärlek ger oss smärta
Många vill leva
Men om man lever kan man dö
Många vill dö
Men dör man kan man inte leva
De flesta vill både dö och leva
Älska och inte älska
Många vill slippa smärta
Då gör man ingenting
Gör man ingenting,
missar man det som görs.
Många vill slippa smärta
De,
är smärtans första offer




Fri vers av max andreewitch
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-11-16 19:36



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Ja, man får säga som pappan sa till sin dotter. Oro dig inte. Det ordnar sig aldrig.
2021-11-16
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch