Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge bort allt för att vinna allt

Att böja knä för och ödmjuka 

sig inför Gud. Att avsäga sig 

hela sitt förstånd och förnuft 

för att bli upplyst av Hans 

sanning och styrka, kärlek 

och glädje. Att välja att vara 

en Guds trogna budbärare 

och skänka vatten åt dem 

som försmäktar i öknen. 

Att ge bort allt för att 

vinna allt och erhålla frid. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2021-11-16 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP